کد خبر:۵۲۱۳۱۴

حاجی‌بابایی ۱۰۰سکه اهدایی دولت قبل را چه کرد؟ +سند

همزمان با افشای اسناد حقوق‌های نجومی و وام‌های کلان رسانه‌های اصلاح طلب و حامی دولت اقدام به انتشار لیستی از پرداخت پاداش ها در دولت قبل کرده‌اند تا شاید با عوض کردن فضا بتوانند به نوعی خود را تبرئه کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های اصلاح طلب و حامی دولت اقدام به انتشار لیستی از پرداخت پاداش ها در دولت قبل کرده‌اند تا شاید با عوض کردن فضا بتوانند به نوعی خود را تبرئه کنند.

 

به عنوان مثال رسانه‌های مذکور در یکی از موارد به پاداش  100 سکه ای به حمید رضا حاجی بابایی وزیر سابق آموزش و پرورش بابت نشان تعلیم و تربیت از سوی دولت اشاره کرده‌اند.

 

این در حالی است که حاجی بابایی در رابطه با دریافت این سکه ها در برنامه تلویزیونی شناسنامه اعلام کرد که من 100 سکه را به نیم سکه تبدیل کردم و همه را توزیع کردم بین عواملی که کار می‌کردند سایت‌ها هم نوشتند ولی آن نشان مال همه بود.

 

به این ترتیب معلوم می‌شود که رسانه‌های اصلاح طلب فارغ از پرداختن به این موضوع که حاجی بابایی این سکه‌ها را خرج نظام تعلیم و تربیت کشور کرده است تنها با دستاویز قرار دادن این موضوع به جو سازی برای به فراموشی سپردن موضوع فیش های نجومی هستند.

 

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حمید
Iran, Islamic Republic of
۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۳
یکی از ظریف و الباقی دوستان توافق قبول کنی که نشان گرفتن 100 سکه را چطوری زدن به بدن... اینم قانون بدی هست نشان بدن خوبه ولی سکه را ازش حذف کنن ... بیت المال برادر
4
1
پربازدیدترین آخرین اخبار